Je kan er niet meer omheen. Op dit moment is het onmogelijk en onverstandig om rond te reizen. Nu je weet dat het niet kan ga je rondkijken en bedenken waar je nog een keer heen zou willen. Ik heb dit de laatste weken enorm, maar helaas zullen we de komende tijd nog in ons huis moeten verblijven en alleen maar heen en weer gaan naar het werk of hooguit de supermarkt. Alles voor mijn eigen veiligheid.

Dromen kan altijd en het liefst reis ik in mijn dromen de hele wereld over. Vandaag deel ik met jullie mijn bucketlist met vakantie bestemmingen. Er zijn namelijk nog veel landen of plekken die ik niet bezocht heb of juist bestemmingen waar ik al wel een keer geweest ben en graag naar terug zou willen.

Van nature ben ik niet zo’n grote reizer. Ik ben vaak tijdens mijn vakantie’s gewoon in Nederland of net over de grens te vinden. Ook hoeft een vakantie voor mij niet lang te duren, anders krijg ik heimwee. De lijst zal daarom niet heel lang zijn, maar het heeft wel mijn dromen vast.

Kasteel, Brug, Schotland, Reizen, Landmark, Toerisme
Verenigd Koningkrijk
Schotland.

Allereerst mijn ultieme droom. Sinds dat ik ben begonnen met de serie Outlander op Netflix is deze droom alleen maar groter geworden. De geschiedenis die je alleen al vanaf beelden opvangt. De natuur die je hopelijk om je heen zal zien. Het lijkt me zo’n enorm mooie plek. Daarom staat dit land hoog op mijn lijst.

Engeland.

De droom van Schotland zou ik dan graag combineren met een reis naar Engeland. Het liefs zou ik Londen willen zien. Puur om daar een keer geweest te zijn en mee te maken hoe het daar is. Ook zou ik nogmaals de cultuur en natuur op willen snuiven en een andere plaats bezoeken. Waarschijnlijk een plaats die wat rustiger is.

Strand, De Sierlijke, Lanzarote, Berg, Natuur
Canarische eilanden
Lanzarote.

Rond het jaar 2007 heb ik dit mooie eiland al een keer mogen bezoeken samen met mijn ouders. Het heeft een van de mooiste vakantie herinneringen van mijn leven. Inclusief de kakkerlakken die regelmatig uit mijn badkamer verwijderd moesten worden door mijn vader. Ik zou hier zo graag weer een keer terug willen en dan het liefst op de plek waar ik toen ook gezeten heb met mijn ouders. Gewoon om alles nog een keer mee te maken, maar dat met Wim natuurlijk.

Andere eilanden.

Natuurlijk lijkt het mij ook leuk om de andere eilanden te bezoeken. Ik zou het leuk vinden om te zien wat het verschil is tussen de verschillende eilanden en andere culturen op willen snuiven. Het lijkt mij super leuk om hier naartoe te reizen.

Koala, Zoogdieren, Het Wild Levende Dieren, Natuur
Australië

Misschien is dit niet een hele handige om op mijn lijst te hebben. Ik ben niet zo’n verre reizen persoon, maar toch denk ik dat ik dit een keer in mijn leven mee gemaakt wil hebben. Vaak zie je toch beelden van een mooie omgeving, lekker eten en een totaal andere vibe. Toch denk ik dat ik wel schrik zal hebben van de douane. Dit komt natuurlijk door border security beelden, maar daar zal ik vast wel goed doorheen komen.

New York City, Brooklyn Bridge, S Nachts, Horizon
Noord-Amerika

Als laatste lijkt het me ontzettend gaaf om af te reizen naar Amerika. De droom die je vaak alleen in films mee maakt. Van het witte huis tot aan Manhattan. New York tot Las Vegas. Het lijkt me zo leuk om in een paar weken rond te trekken door de staten heen en dingen te bekijken die je normaal alleen ziet in films.

Het lijkt heel makkelijk om zo het vliegtuig in te stappen en weg te gaan naar je bestemming, maar toch heb ik er elke keer schrik van. Voorlopig blijft het nog bij dromen, maar wie weet komt het er ooit van.

Wat is jouw ultieme vakantie bestemming en ben je in bovenstaande landen al een keer geweest? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Graveerbare sieraden van Finaste.

The Mask Review: Seaweed sheetmask
Lees het hier!

Please follow and like us: