Blogmas Make up

Blogmas 7: Christmas look met oogschaduw.

Ik vind het echt ontzettend leuk om af en toe lekker te tutten met make up. Verschillende dingen en technieken uitproberen. Vooral kijken wat bij me past en wat nu eigenlijk niet goed is bij mij.

De look die ik deze keer heb geprobeerd is vrij donker. Toch heb ik wel geprobeerd om het lichter te maken. Ik heb voor deze look een paar palettes uitgekozen en neer gelegd om te kijken welke kleuren me aanspraken.

Wat ik daadwerkelijk gebruikt heb.

De palettes die ik gekozen heb om te gebruiken zijn. Het vorige kerst palette en het Epic Sunset Palette van Essence. Daarnaast heb ik ook het neutrale pallette en het Sophx Palette van Revolution gebruikt. Ik zal onderaan de links naar de palettes die nog beschikbaar zijn zetten.

Ik heb uiteindelijk gekozen om de kleuren te gebruiken van het SophX Palette en van het Epic sunset palette. Hierin zaten de kleuren die mij het meest aanspaken en waar ik me wel in kon vinden om een experimentele look mee te maken.

De look.

Met een middelbruine kleur ben ik begonnen in de arcadeboog. Deze ben ik gaan blenden met een licht bruine kleur richting mijn wenkbrauw. Vervolgens heb ik een donkerblauwe kleur met shine gepakt en deze heb ik in mijn buitenste ooghoek lekker intens aangezet. Vervolgens heb ik een licht blauwe shine kleur gepakt en deze over mijn oogleden uit laten blenden zodat de overloop van licht naar donker goed overliep.

Als laatste heb ik met een oogpotlood mijn ogen even een beetje aangezet. De look heb ik afgewerkt met mascara. Hiervoor heb ik twee laagjes aangezet. Dat vond ik genoeg om de look de finishing touch te geven.


Ik hoop dat ik jullie wederom heb kunnen inspireren. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de look vinden. Ik zelf vond het toch wel donker bij mezelf, maar misschien is dat een kwestie van wennen, omdat ik niet altijd de tijd heb voor dit soort looks, wat ik echt heel jammer vind.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Blogmas 6

Lees hier het begin van Blogmas.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *