Dit was dan mijn allereerste jaar Blogmas. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om van alles te lezen de afgelopen maand. Ik moet wel zeggen dat ik het af en toe een beetje heftig vond, maar dat kwam vooral omdat ik niet goed hard vooruit gewerkt omdat ik dat toch wel lastig vond.

Maar ik ben wel trots dat ik het voor elkaar heb gekregen om een hele maand lang elke dag iets heb te kunnen posten op mijn blog. Geen enkel artikel was te laat klaargemaakt en daar had ik geen stress van. Wel moest ik mezelf pushen om het te schrijven.

en nu?

Omdat ik deze maand meer liefde heb opgebouwd voor heb bloggen heb ik besloten om een dag toe te voegen aan mijn schema. Hieronder zal volgen wat je van mij kan gaan verwachten de komende tijd op alle kanalen waar ik het meest actief ben.

Instagram
Op Instagram probeer ik elke dag een post te plaatsen.

Youtube:
Op Youtube plaats ik elke dinsdag en zaterdag een vlog van de dagen daarvoor.

Blog:
Op dinsdag en zondag zal er een post online komen over mijn vlogs. Hierin vind je de link ernaartoe, mocht je geintresseerd zijn.
Op woensdag en zondag komt er dan een blogpost online over allerlei verschillende onderwerpen.

Ik wens jullie allen een hele fijne kerst en tot morgen bij mijn eerste post na blogmas….

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kerst-kleurboeken:
Blogmas 19

Lees hier het begin van Blogmas.

Please follow and like us: