Blogmas

Blogmas 19: Kleurboek Masja’s Christmas

Zoals sommige van jullie weten hou ik heel erg van creatieve dingen. Zo maak ik van alles met materialen die ik kan vinden. Een ding komt eigenlijk met kop en schouders er bovenuit als het aankomt op creativiteit. Ik vind het geweldig om kleurplaten in te kleuren met verschillende materialen.

Vanaf vroeger al was het heerlijk om een kleurboek erbij te pakken en een heerlijk rustig muziekje of een film aan te zetten, terwijl ik me onderstussen zelf bezig hield met potloden, stiften en krijtjes.

Toen mama en ik bij de creadoe beurs waren stond Masja van den Berg er ook met een stand en samen bekeken wij de boeken en losse platen die ze had uit gestald. Eén van die boeken was Masja’s Christmas. In dit boek staan allerlei kleurplaten die te maken hebben met kerst en winter.

Inmiddels heb ik de tijd gevonden om er een paar te maken, mocht je willen zien welke ik heb kunnen maken, kijk dan even naar mijn vlogs. Hier komen ze in voorbij.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kerstvakantie ideeën:
Blogmas 17

Lees hier het begin van Blogmas.

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

5 Reacties

  1. […] Kerst-kleurboeken:Blogmas 19 […]

  2. […] Kerst-kleurboeken:Blogmas 19 […]

  3. […] Kerst-kleurboeken:Blogmas 19 […]

  4. […] Kerst-kleurboeken:Blogmas 19 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *