Ook dit jaar leek het voor mij leuk om een adventskalender uit te kiezen. Ik koos er dit jaar een waarbij ik het idee zou hebben, dat ik er echt iets aan zou kunnen hebben. Ik ben de laatste tijd steeds meer bezig met make-up en daarom leek het mij leuk om een adventskalender van mijn favoriete merk te kiezen. Namelijk de DIY adventskalender van Catrice.

Mijn instagram: @miiwebeauty

Enthousiasme in overvloed.

Ik meen het. Deze kalender is voor mij een feestje. Hij is ontzettend gevarieerd met allerlei spullen waar je straks ook echt iets aan hebt. Zoals ik tot nu toe ook heb kunnen zien zijn het producten waar je uiteindelijk een hele look mee zou kunnen maken. Ik heb nog niet alles kunnen uitpakken, maar ik vind het mijn geld dubbel en dwars waard.

Mijn instagram: @miiwebeauty

Ik vond alleen het DIY gedeelte niet helemaal ideaal. Vooral omdat ik zo iemand ben die ook echt niet wil weten wat er allemaal in zit. Daarom heb ik de doos afgeleverd bij mijn moeder en aan haar gevraagd of zij voor mij de pakketjes zou willen maken. Gelukkig was ze zo lief om dit voor mij te doen. Daarom ben ik nu extra verrast met alles wat er uit de pakketjes komt. Wat een werk moet dat geweest zijn!

Al met al is het dus een geweldige adventskalender. Hetgeen wat jammer is, is dat je hem zelf in elkaar moet zetten, of het moet vragen aan een ander. Welke adventskalender heb jij gekozen dit jaar en wat vind je ervan? Laat het achter in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Kerstvakantie ideeën:
Blogmas 17

Lees hier het begin van Blogmas.

Please follow and like us: