Blogmas Make up Review

Blogmas 14: From Santa with Love Eyeshadow Palette

Elk jaar geef ik mezelf een palette van de kersteditie cadeau. Ik vind ze geweldig en geven weer andere ideeën voor verschillende looks. Dit jaar het From santa with love palette. Laten we eens kijken wat voor inspiratie ik hiervan krijg en wat voor kwaliteit deze budget palette heeft.

Looks van het palette.

Het palette is prachtig. Ze hebben dit jaar echt heel leuk nagedacht over hoe het eruit ziet. Het lijkt een enveloppe. Een enveloppe van de kerstman met een hoop liefde is wat het beloofd. Alleen aan de buitenkant zie je al dat er aan dit palette door de makers bij Essence een hoop kerst-liefde is gestopt.

Wanneer je de enveloppe open maakt vouwt hij netjes en makkelijk open. Hij strubbelt niet tegen en er komen prachtige kleuren tevoorschijn waar je heel enthousiast van wordt. De mooie roze tinten nodigen uit om gebruikt te worden en de glitter glimt prachtig.

Het palette in gebruik.

Wanneer ik de oogschaduw gebruik om een look te maken, merk ik dat ze erg poederig zijn. Maar met goed aftikken en door rustig te werk te gaan, komt al gauw een prachtige basis te ontstaan.

Dan wil ik eigenlijk iets proberen waar ik normaal gesproken niet gauw voor kies. Grove glitter. Ik was in de veronderstelling dat deze net als de oogschaduw goed zou blijven zitten, naïef zoals ik was. Helaas was dit niet het geval. De glitter liet vrij gauw los van mijn vinger en ook van mijn ooglid, waardoor veel glitter op mijn wangen belandde.

Bij het wegpoetsen leek dit alleen maar erger te worden en terwijl ik dit typ denk ik na over hoeveel keer ik mijn handen al gewassen heb en ik nog steeds glitters op mijn handen zie zitten.

Ook heb ik met het zicht last van de glitters omdat deze schitteren in het licht en blijkbaar in mijn ooghoeken terecht zijn gekomen waardoor ik gek wordt van het schitteren van mijn eigen ogen. Ik ben benieuwd hoe het wordt als ik mijn look er vanavond af haal.

Conclusie

Een mooi kerst palette met een prachtige look. Uitnodigende kleuren en uitdagende glitter. De glitter zal ik niet snel meer gebruiken, maar de overige oogschaduw is zeker voor herhaling vatbaar. Het zijn mooie kleuren die goed blenden op het ooglid.

Wil jij ook graag aan de slag met dit palette? Ik heb dit palette bij de Kruidvat gekocht. Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier van hebben als ik, maar pas op met de glitter!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Blogmas 13

Misschien gemist:
Het begin van Blogmas

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *