Blogmas Make up

Blogmas 13: Nog een kerstlook

De laatste tijd ben ik veel bezig met experimenteren van verschillende palettes en andere producten van make up. Daarom leek het mij leuk om nog een look te laten zien, maar deze keer iets anders. Kijk snel mee hoe ik dat bedoel.

Ik heb gekozen om deze keer wat minder glitter en shimmer te gebruiken. Daarom heb ik gekozen om een matt pallette te gebruiken voor mijn ogen. Toch heb ik mezelf weer uitgedaagd om niet alleen de lichte kleuren te gebruiken, maar toch ook weer de donkere. Dit vind ik toch elke keer wel spannend, omdat ik niet weet hoe dat bij mij weer uitpakt.

De producten die ik gebruikt heb voor deze look heb ik zelf aangeschaft en sommige al een tijdje in mijn stash. Hierdoor leek het me leuk om deze ook weer eens te gebruiken. Als ik een link kan vinden naar deze producten zal ik de links onderaan zetten met de prijzen erbij.

De Basis.

Allereerst heb ik een goede laag aan basis aangebracht op mijn gezicht. Ik heb de laatste tijd erg veel last van acne in mijn gezicht, met grote onderhuidse bulten die ik tot mijn grote spijt helemaal open heb gekrabd (Ja, dat moet ik niet doen, maar heb het toch gedaan. Puntje voor volgend jaar om aan te pakken)

Hiervoor heb ik concealer gebruikt van Catrice hiermee heb ik de rode plekjes en beginnende puistjes een beetje proberen weg te werken. Helaas op de korst van mijn wang pakte hij niet, maar hij was wel iets minder aanwezig.

Vervolgens ben ik met de foundation aan de slag gegaan. Hiervoor heb ik de foundation van Rimmel London gebruikt. Deze heeft een goede dekking en gecamoufleerd mijn huid tot een egale teint. Waar ik heel blij mee was.

Ik gebruikte lichtjes de poeder foundation van B.A.E te koop bij Hema. Deze gebruik ik vrijwel altijd om mijn gezicht even af te poederen. Het heeft een fijne structuur en laat weinig los poeder achter. Ik vind deze heel fijn om mee te werken. Ook op de dagen dat ik geen foundation eronder draag. Ik doe er ook al best wel even mee, terwijl ik deze toch wel 3 tot 4 keer in de week gebruik.

Voor contour heb ik het product van Catrice gebruikt en de blush komt van de huishoud beurs vandaan. Deze heb ik al een aantal jaar en ik kan er geen afstand van doen. Als highlighter heb ik overigens de spice it up van essence gebruikt. Deze bracht ik lichtjes aan op mijn jukbeenderen, vlak onder mijn oogkassen.

Wenkbrauwen en ogen.

Wat ik eigenlijk altijd doe is mijn wenkbauwen net iets aanzetten. Ik vind het (sinds ik dat doe) toch veel mooier dan dat ik het helemaal niet doe. Ik gebruik hiervoor de kit van catrice en samen met een wenkbrauw kwastje kan ik dan binnen notime mijn werkbrauwen aanzetten. Super tof.

Voor mijn ogen heb ik een palette van catrice gebruikt met roze en grijze matt tinten, maar omdat ik het niet op safe wilde spelen ben ik gegaan voor de grijze tinten. Ik heb een lichte kleur over mijn gehele oog aangezet om af te poederen. Met grijze tinten ben ik in de crease bezig geweest en uiteindlijk heb ik mijn ogen afmaakt met een lichte kleur.

Dit alles heb ik afgemaakt met een mascara van essence. Ik ben op het moment aan het kijken welke mascara’s echt goed voor mij werken en deze valt er eigenlijk een beetje tussen in. Hij scheid mijn wimpers goed en geeft volume. Alleen vind ik het borsteltje lang en lomp.

Last but not least.

Ik had een beetje moeite met het uitkiezen van mijn lipproduct die bij deze look zou passen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een bronze achtige chrome lipstick van catrice. Deze heb ik al een hele tijd in mijn stash, maar gebruik ik eigenlijk veel te weinig.

Ik hoop dat jullie met deze look geïnspireerd zijn. Hieronder vind je de lijst van producten die ik terug kon vinden. Willen jullie vaker looks zien op deze manier? Laat het dan weten in de reacties.

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
Blogmas 12

Misschien gemist:
Het begin van Blogmas

Productenlijst:

Catrice Liquid Camouflage – kleur 020 – Prijs: 3,95 euro
(deze week 2+1 gratis op catrice en essence)
https://www.kruidvat.nl/catrice-liquid-camouflage-020-light-beige-high-coverage-concealer/p/3507064

Rimmel lasting finish 25H foundation – kleur 203 true beige – Prijs: 13,99
(deze week 1+1 gratis op Rimmel)
https://www.kruidvat.nl/rimmel-lasting-finish-25h-203-true-beige-foundation/p/4334107

Catrice bronze sun glow powder – kleur 030 medium brown – Prijs 3,99
(deze week 2+1 gratis op catrice en essence)
https://www.kruidvat.nl/catrice-030-medium-bronze-sun-glow-powder/p/2734670

Catrice eye brow set – bruin – prijs: 3,99
(deze week 2+1 gratis op catrice en essence)
https://www.kruidvat.nl/catrice-eye-brow-set/p/2027670

Catrice the moderm matt collection – kleur 010 – prijs 4,99
(deze week 2+1 gratis op catrice en essence)
https://www.kruidvat.nl/catrice-the-modern-matt-collection-010-the-must-have-matts-oogschaduwpalet/p/3999906

Catrice prisma chrome lipstick – kleur 020 copperella – Prijs 4,99
(deze week 2+1 gratis op catrice en essence)
https://www.kruidvat.nl/catrice-prisma-chrome-020-copperchella-lipstick/p/4318168

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *