Blogmas

Blogmas 1: Voor mij de allereerste keer!

Vandaag is de eerste dag van december en dus ook de eerste dag van Blogmas 2019! Dit is ook eigenlijk mijn allereerste Blogmas, want MiiWeBeauty blog bestaat pas sinds oktober/november van dit jaar! Het leek mij handig om deze eerste dag te gebruiken om te vertellen wat je zoal van mij kan verwachten van deze maand.

Elke dag een artikel

Tijdens Blogmas zal er elke dag, tot en met 24 december om 10 uur een artikel online komen. Elke dag? Ja, Inderdaad. Daarnaast zullen er waarschijnlijk op de normale post tijden nog losse artikelen verschijnen. Ik moet nog even bekijken of dit haalbaar is. De artikelen van Blogmas zullen zoveel mogelijk in het kerst thema zijn, maar soms kan het ook zijn dat ik over andere thema’s vertel.

Na Blogmas

Wanneer we de kerst hebben gehad, zal ik niet meer elke dag een post online zetten. Wel ga ik kijken hoe het me bevalt om meerdere keren per week een artikel online te zetten. Wellicht zul je me na Blogmas meerdere keren per week zien posten en niet alleen op zondag, maar dat is een beslissing die ik pas neem aan het einde van Blogmas. Hiermee zal een afsluitend artikel duidelijkheid geven in mijn schema van 2020.

Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik hoop jullie ook. Wat hopen jullie tegen te komen tijdens deze blogmas? Laat het achter in de reacties!

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Mijn andere artikelen nog niet gelezen?
Klik dan hier voor de homepage!

Meer weten over mij voor je mijn blogmas volg?
Klik dan hier!

Please follow and like us:

Dit vind je misschien ook leuk...

5 Reacties

  1. […] Mijn eerste artikel van Blogmas 2019 nog niet gezien?Klik dan hier! […]

  2. […] Heb je het begin van Blogmas gemist?Klik dan hier. […]

  3. […] Misschien gemist:Het begin van Blogmas […]

  4. […] Lees hier het begin van Blogmas. […]

  5. […] Misschien gemist:Het begin van Blogmas […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *