Mijn verslaving van mijn telefoon is zeer groot. Ik kan echt niet een centimeter bij het apparaat uit de buurt blijven. Wanneer ik hem kwijt ben is het een hel. Mijn hele leven staat op mijn telefoon en daarbij is hij nauw aan mij verbonden. Of dit gezond is? Zeker niet, maar wel de waarheid.

Vandaag geef ik jullie een kijkje in de apps die belangrijk zijn op mijn telefoon. Daarmee komen er waarschijnlijk een aantal standaard apps voorbij maar ook wat meer persoonlijke apps. Één ding is zeker, ik heb deze apps kei en kei hard nodig.

Ik zal van de minder standaard apps een linkje plaatsen naar de google play store, zodat je eventueel zelf kan kijken of het iets voor je kan zijn.

Whatsapp.

De hele wereld die in het bezit is van een smartphone kan absoluut niet zonder deze communicatie app. Alhoewel hij niet helemaal voldoet aan de europese AVG wet is het toch een app die iedereen over de hele wereld gebruikt. Daar ben ik er zeker een van en zeker in deze tijd staat hij altijd rood gloeiend met berichten.

Social media.

Daaronder vallen natuurlijk alle apps zoals facebook, instagram, snapchat, twitter, pinterest, messenger enz. Je kent ze allemaal vast wel, maar ook zonder deze kan ik niet leven. Deze apps zijn vaak in de ‘verveel’ momenten het eerste waar ik naar grijp om even te ontspannen en door de feed heen te scrollen.

Gmail

In deze app zitten al mijn mails gekoppeld. Vanuit hier kan ik dus al het mailverkeer regelen en ook makkelijk dingen versturen. Zo heb ik verschillende mail adressen bijvoorbeeld voor mijn werk, mijn blog, een privemail en een reclame mail.

De reclame mail is vooral voor de berichten waar je vaak een spam van aan in je mailbox krijgt, maar waar je toch soms even naar wilt kijken. Dit vind ik zelf erg fijn werken.

Welcome to the Canva blog – Learn
Canva

Dit is het programma waar ik veelal mijn thumbnails, afbeeldingen en andere dingen mee maak. Soms vind ik het erg handig om het vanuit daar ook te downloaden en eventueel anders of via mijn telefoon in te zetten op de social media.

Canva – Gratis

Google analytics en YT studio

Voor even snelo mijn statistieken te kunnen bekijken en bij te houden hoe veel er op bepaalde berichten en andere zaken gereageerd wordt maak ik echt actief gebruik van deze twee apps.

Vooral in YT studio kan ik soms nog net dat ene stukje tekst bewerken of nog even kijken of alles goed ingepland staat wanneer ik niet in de buurt of zin heb om mijn laptop te pakken.

Spelletjes

Ook ik ben ontzettend gek van spelletjes spelen. Vooral spelletjes waarmee ik de dag kan starten en dus even op gang kan komen. Mijn hersens hoeven niet gelijk te kraken, maar soms is het fijn om even doelloos dingen te doen op de vroege morgen.

Omslagafbeelding
Coffee Craze

Het spel wat ik het meest speel is Coffee Craze. Dit is een spel waarbij je verschillende koffie tentjes runt en steeds beter word. Je speelt dit alleen met jezelf. Je hebt dus geen competitie met andere mensen en ik vind dit echt een heerlijk spel om te spelen. Ik heb deze denk ik al ruim een jaar op mijn telefoon staan.

Coffee Craze – Gratis

Picture cross

Wanneer ik wat meer klaar ben voor wat uitdaging in mijn dag tik ik meestal de app picture cross aan. Deze app doet mij een beetje denken aan de puzzelboekjes van vroeger met de japanse puzzels. Iets waar ik mezelf toch meermaals aan waagde in die tijd. Helaas zijn deze boekjes van niet meer te koop en dan is dit toch een prachtig alternatief.

Picture cross – Gratis

Welke apps kun jij niet missen op jou telefoon? Misschien ben jij wel niet zo verbonden met je telefoon als ik? Laat het weten in de reacties

Liefs, Wendy
X

Follow my blog with Bloglovin

Lees ook:
What’s in my make-up stash: Oogschaduw Palettes.

Bucketlist: Dromen over vakantie bestemmingen
Lees het hier!

Please follow and like us: